11 de juny 2016

"L'últim crit" una experiència de teatre social que barreja disciplines i omple de suspens l'Antic Teatre



Segur que no heu vist mai una obra com aquesta: barreja el teatre i el cinema, l'interpreten actors professionals i gent que ha viscut al carrer i ens presenta un misteri amb moltíssims sospitosos. Del 9 al 12 de juny, us esperen a l'Antic Teatre.

És L'últim crit, un projecte del màxim interès que va néixer amb la intenció de fer una activitat teatral amb un col·lectiu que habitualment té poca relació amb les arts escèniques però que, aquí, demostra que té unes aptituds excepcionals i moltes ganes. Són treballadors, voluntaris i gent que ha rebut el suport de la Fundació Arrels, una organització entestada a que la gent no hagi de dormir mai més al carrer.
Els acompanyen en l'experiència actors professionals com la Carlota Olcina, un dels noms que segur que coneixereu d'entre un repartiment llarg i divers. Dirigeix la funció i signa el guió Ivana Miño, responsable d'una experiència teatral que, a més de social, és multidisciplinària, perquè com a part de la funció, veureu una pel·lícula.
Cinema i teatre es complementen per explicar-vos una història amb molt de suspens: la Jessica Luna, una noia del Raval que lluita per ser actriu, ha desaparegut i a l'inspector Arturo Flores i al seu ajudant Oswaldo els han encarregat que esbrinin què ha passat.
Tots dos agents començaran a interrogar una col·lecció de sospitosos que, en el moment dels fets, asseguren que eren la disco, a l'herbolari o fent ioga... Una tria de personatges en la millor tradició de els obres d'Agatha Christie però, això sí, més trapelles i disbauxats i adaptats a la personalitat dels actors i actrius no professionals que els interpreten.
Una peça divertidíssima, emocionant i interpretada amb ganes i talent per un col·lectiu que acaba de descobrir el món del teatre però que segur que aviat protagonitzarà noves experiències similars.

L'últim crit
Dia: Del 9 al 12 de juny, a les 21 h (diumenge, 20 h)
Espai: L'Antic Teatre
Preu: 12 €
Més informació, clicant aquí

publicat per
enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...