05 de juny 2016

Paper en blanc

Paper en blanc

Paper en blancDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Moviment expressiu i dansa creativa dirigit per Marta Dalmau presenta aquest taller que parteix del llenç en blanc.
Tot inici és un llenç en blanc i el cos, un mitjà per omplir, crear i donar-li vida pròpia. Deixarem la marca de la nostra petjada, del que ha succeït en uns instants plens d'expressió i moviment. Tot allò que fem queda gravat a l'espai i també a dins nostre.

Coreografia: Marta Dalmau
Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 5 de juny de 2016
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...