20 de juliol 2016

La Sala Flyhard presenta 'L'última nit al món'



L'obra és l'última creació del dramaturg Llàtzer Garcia

Després del seu pas pel Teatre Lliure amb l'obra Sota la ciutat, Llàtzer Garcia torna a la petita sala de Sants on ha estrenat molts dels seus èxits. L'última nit al món es podrà veure a la Sala Flyhard fins a l'1 d'agost i suposa l'acompliment d'un desig llargament cobejat per l'autor, el d'endinsar-se en el terreny de la ciència-ficció i la fantasia.

L'obra parteix de les referències de tres dels millors escriptors del gènere: Richard Matheson, Charles Beaumont i Ray Bradbury, i s'inspira en la sèrie Twilight Zone, coneguda a casa nostra com La dimensió desconeguda. Es tracta d'oferir una visió molt particular de les fantasies i les pors més tradicionals de l'ésser humà, temes molt vigents com són el futur incert, els visitants inesperats, la crisi de la identitat, la mort, la usurpació de la personalitat, l’automatisme o la desaparició de la humanitat.

L'obra està formada per tres relats centrats en temàtiques diferents, tots units pel tema que podria ser el nexe d'unió de totes les peces, les diferents formes de separació. Formen el repartiment Edu Buch, Maria Casellas, Xavi Gardés, Xavi Sáez i Vanessa Segura.

L'última nit al món
Data: fins a l'1 d'agost.
Espai: Sala Flyhard.
Preu: 16 €.
Més informació al web de la Sala Flyhard.

PUBLICAT PER
ENLLAÇ

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...