26 d’agost 2016

5 destacats per començar l’esprint estiuenc



Ja som a la penúltima setmana d’agost! La recta final de l’estiu (amb vacances o no), bé es mereix un esprint d’escapades, activitat desenfrenada i deshoraris nocturns en família, no? EscenaFamiliar t’ajudem a aconseguir-ho amb una agenda a vessar de propostes escèniques i amb aquest article setmanal de destacats de la programació. Nosaltres t’informem i recomanem, tu esculls!

Divendres a les 19h, a la Rambla Sant Jordi de Ripollet, un vaixell blanc transportarà els espectadors per damunt d’un mar imaginari d’éssers fabulosos. Es tractarà de l’espectacle ‘Medusa’ d’Artristras, una proposta molt vistosa que farà les delícies de petits i grans.

Blau Cel Groga Llimona. Aquest títol tan original respon al nom dels dos protagonistes de la història de L’Estenedor Teatre: un nen de la família dels Blaus i una de nena de la família dels Grocs no poden jugar junts per qüestió de colors. Un cant a la diversitat i la tolerància explicat amb titelles. El podràs veure dissabte a les 18h al carrer Vallespir de Baix de Barcelona i, perquè ho segueixin bé, està pensat per a nens i nenes a partir de 5 anys.

Dissabte a les 19h, Gromic serà a Juneda per presentar ‘The Magomic Show’, un muntatge d’humor visual que desborda tendresa.

Diumenge al punt de la mitjanit Teatre Mòbil actuarà al carrer Sant Jordi d’Igualada en el marc de la Festa Major. Hi portarà ‘Sense solta’, un divertit espectacle de clown ple de sorpreses i jocs.

Dimarts de la setmana que ve Engruna Teatre representarà ‘Post’ a les 00:30h de la nit a la Plaça Lluís Via de Vilafranca del Penedès. Redescobriràs els mecanismes de la correspondència de cartes i paquets a través dels titelles, la música i el teatre gestual. L’espectacle forma part de la programació de la Mostra de teatre de carrer que acull el municipi.

Publicat per

24 agost de 2016

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...