25 d’agost 2016

Alegria que és Festa Major!

Teatre de l'Aurora
Butlletí 310dimecres, 24.08.16  facebook  twitter  youtube
-
 
FAMILIAR
Cia. La Mandarina presenta
'LaLolaBalla'
26 AGOST
Divendres a les 12 h i a les 18 h
LALOLABALLA
CIA. LA MANDARINA I ESPAI D'ARTS
Els igualadins Cia. La Mandarina i Espai d'Arts, escola de dansa presenten LaLolaBalla per la Festa Major d'Igualada. Un divertit espectacle interactiu de dansa per a públic familiar, que porta 5 anys de gira per Catalunya i Espanya, en què els nens i nenes que vulguin poden participar ballant... o simplement mirant.
"El meu cap és una petita caixa de música que transforma el meu dia a dia en dansa. Ballo des que em desperto fins que vaig a dormir. Jo ho ballo tot! I a vosaltres, us ve de gust ballar?". Així pensa la protagonista d'aquest espectacle, la Lola, un personatge virtual que proposa als més petits un viatge pel seu dia a dia tot convidant-los a ballar. L'espectacle permet que alguns dels nens i nenes del públic surtin a l'escenari a moure l'esquelet.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
 
COMÈDIA
'T'estimo però no tant', una
divertida comèdia d'embolics amb el popular Josep Linuesa
27/28/29 AGOST
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 20:30 h
Dilluns a les 19:30 h
T'ESTIMO
PERÒ NO TANT
COMPANYIA DEL TEATRE GAUDÍ
Un informàtic i un professor a l'atur comparteixen pis i la mateixa "ex". El conegut actor Josep Linuesa protagonitza aquesta d'aquesta comèdia d'embolics, fresca i divertida, plena de gags esbojarrats i unes pinzellades d'erotisme, que ha aconseguit un gran èxit a la cartellera barcelonina.
T'estimo però no tant, el Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d'institut en atur, formen una "estranya parella". Comparteixen pis i, a més, comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present: tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona, la Nines, una veïna molt jove, atractiva i seductora, que els portarà de bòlit. La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d'embolics i malentesos que els portaran a viure escenes d'autèntica bogeria.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
patrocinadors
grupcarlesultramagic
mitjans oficials
AnoiaDiarilaveu2012radio_igualadaregio7
amb el suport deteatre associat a
Departament de Cultura de la Generalitat
de CatalunyaAjuntament d'Igualadaadetcared_nou
-
Web del Teatre de l'Aurora
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats
-
Avís legal: De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Unicoop Cultural SCCL (Teatre de l'Aurora) garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal incloses al nostre fitxer, necessàries per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a les activitats organitzades o d’altres que puguin ser del seu interès. Si no desitja rebre més informació d'Unicoop Cultural SCCL, pot exercir el dret de cancel·lació en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@teatreaurora.cat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...