01 d’agost 2016

Concurs de cuplets a Sant Feliu pel centenari dels Pastorets de Folch i Torres



La comissió del Centenari dels Pastorets d’en Folch i Torres organitza aquest certamen obert a tothom

Amb motiu de les celebracions del cent anys dels Pastorets de Folch i Torres, s'ha organitzat un concurs de cuplets que tindrà lloc el proper 18 de setembre al Centre Parroquial. La data límit per participar-hi és el 15 de agost.

Mireia Mullor

Els Pastorets de Folch i Torres celebren aquest any el seu centenari amb diferents actes de commemoració. Des de Sant Feliu, una de les propostes que es faran és la convocatòria d'un concurs de cuplets obert a tothom. Aquesta cantada és una peça imprescindible a qualsevol versió dels Pastorets, ja que permet situar als espectadors en el context local, històric i social on s'emmarca.

El concurs estarà moderat per l'ambaixador del Centenari, Toni Albà, i tindrà lloc el proper 18 de setembre pel matí al teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu. Els organitzadors preveuen fins a 30 cantaires participants, que optaran a tres premis: un primer de 250 euros, un segon de 200 i un tercer de 150.

L'objectiu d'aquest concurs és reconèixer la tradició i poder premiar l'enginy i el talent literari dels participants, en un format que sovint s'utiliza, segons expliquen des de l'associació, per resumir els neguits o les il·lusions d'una comunitat concreta.

Hi ha temps per participar-hi fins al pròxim 15 d'agost a les 23:59h, enviant un correu electrònic a info@centenaripft.cat, amb l'assumpte "Concurs de cuplets del Centenari".

PUBLICAT PER
27 de juliol de 2016
Foto: Marc Rius
ENLLAÇ

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...