11 d’agost 2016

“El despertar de la primavera” s’estrenarà el 14 de novembre al teatre Gaudí de Barcelona.



Estrenat a l’Off Broadway 2006 amb música de Duncan Sheik i amb llibret i lletres de Steven Sater. L’obra, des de la seva estrena, ha rebut diferents premis, entre els quals es destaquen el premi Tony a: Millor musical, Millor llibret, millor partitura. Arriba 10 anys després de la seva estrena a la cartellera de Barcelona.
La direcció serà de Marc Vilavella, amb la direcció musical de Gustavo Llull, amb la coreografia de Ariadna Peya, l’adaptació al català de David Pintó i amb el següent repartiment:

Melchior Gabor: Marc Flynn, Wendla Bergmann: Elisabet Molet, Moritz Stiefel: Eloi Gómez, Hänschen Rilow: Dídac Flores, Martha Bessell: Jana Gómez, Ernst Röbel: Marc Udina, Georg Zirschnitz: Àlex Sanz, Otto Lämmermeier: Roc Bernadí, Thea: Clara Solé, Anna: Mireia Vilamayor, Greta: Laura Daza, Swing: Bittor Fernández i Clara Gispert. La resta de personatges: Ilse Neumann i Melitta, s’anunciarà més endavant.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...