24 d’agost 2016

El FITAG ultima els detalls per a la inauguració de la setzena edició



Lloret de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres acolliran una nova edició de FITAG als municipis, que enguany ha incrementat el nombre de poblacions participants.

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) està ultimant els detalls per a la inauguració de la seva setzena edició, que tindrà lloc avui dimarts 23 d’agost, a les 19 h, al Teatre Municipal de Girona. L’acte comptarà amb l’assistència de nombroses autoritats, com ara Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Carles Ribas, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, i Martí Peraferrer, director del FITAG. Després de la inauguració, es representarà l’obra encarregada de donar el tret de sortida al Festival: Revolution, un espectacle de dansa i teatre a càrrec de la companyia I per què no?, de Llançà.

Enguany, al FITAG, hi participaran un total de vint-i-cinc companyies, d’onze estats diferents (Argentina, Brasil, Egipte, Iran, Israel, Polònia, Senegal, Ucraïna, Uruguai, Xile i l’Estat espanyol), que representaran més de vint-i-nou espectacles, dos dels quals estan coproduïts pel Festival. Com ja és habitual, aquesta trobada s’ubicarà en diferents escenaris de la ciutat de Girona, i es repetirà la iniciativa d’estendre’s a diversos municipis gironins que formen part de la xarxa FITAG als Municipis, com ara Besalú, Figueres, la Jonquera, Llançà, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Puigcerdà, Salt, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres.

El Festival, que acabarà el dissabte 27, està patrocinat per la Diputació de Girona i compta amb el suport de la Casa de Cultura, l’Ajuntament de Girona i la Generalitat.

Publicat per
23 agost de 2016
Enllaç
http://www.tribunaselvatana.cat/CA/3751/noticies/el-fitag-ultima-els-detalls-per-a-la-inauguracio-de-la-setzena-edicio.html

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...