12 d’agost 2016

El teatre Cirvianum dóna a conèixer l'oferta per la temporada de tardor



Tot i que encara no s'ha fet la presentació oficial de la programació del Teatre Cirvianum de Torelló durant aquest tardor, ja es pot consultar l'oferta de la nova temporada a través de la pàgina web del teatre, www.teatrecirvianum.cat.

En teatre, destaca ?Els 4 Barres' de la companyia torellonenca Loropardos, amb direcció, traducció i adaptació de David Ceballos i amb intèrprets locals com Eduard Pujol, Dani Panadero, Xavier Lozano, Xevi Capdevila, Berta Bonet i Pere Trabal. L'obra se centra en un escamot format per en Casilda, en Cagacristos, en Jan i en Garlopa, que decideix crear la seva pròpia cèl·ula terrorista, disposats a morir pel país a canvi de ser recordats i glorificats als llibres d'història. D'altra banda, també es podrà veure l'obra ?El Test', dirigida per Cristina Clemente i amb intèrprets com Sergio Caballero, Dolo Bertrán, Clàudia Costas i David Vert. La comèdia planteja un dilema entre obtenir 100 mil euros ara mateix, o un milió d'aquí a 10 anys. La decisió l'ha de prendre un matrimoni amb problemes econòmics quan un amic de la parella els planteja el test de personalitat que ha elaborat la seva companya, una psicòloga d'èxit.
Entre les altres propostes teatrals, passaran per l'escenari ?Ragazzo', de la companyia Teatre Tot Terreny, dirigida per Lali Álvarez i interpretada per Oriol Pla, ?Chefs', del grup Yllana, una comèdia sobre el món de la gastronomia, l'espectacle d'humor ?Limbo', de la companyia L'ou Cost i l'espectacle infantil ?Les Supertietes', de Les Bianchis, que va rebre el premi del públic a la Mostra d'Igualada.

En l'apartat musical, la programació porta el concert de final de gira de ?Nòmades', de Guillem Roma i Camping Band Orchestra, l'espectacle Sent, de la Coral Lloriana Jove dirigit per Judit López i Eva Mayo, el concert de Pep Sala amb ?Ops! En concert', i el d'Albert Pla, Fermin Muguruza i Raül Fernández amb un musical interactiu en 3D sota el títol ?Guerra'.

En dansa, hi haurà l'espectacle ?Divenire', de les companyies Circle of Trust & Logela i ?Quin és el meu nom?, de DA. TE Danza.

D'altra banda, el Cirvianum ha programat també el xou del gallec ?youtuber' Ismael Prego, que proposa l'espectacle ?Wismichu'.

Dins el cicle familiar, un dels gran clàssics de la literatura infantil, El llibre de la Selva, aterrarà al Cirvianum de la mà d'Eventime teatre,del País Valencià.

Publicat per
Cultura - Torelló - 09/08/2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...