05 d’agost 2016

El Temporada Alta es consolida a Torroella de Montgrí i Palafrugell amb cinc espectacles



Les dues poblacions renoven el conveni amb el festival i acolliran dos anys més de muntatges

Torroella de Montgrí i Palafrugell continuaran sent seus inamovibles del festival Temporada Alta, com a mínim dos anys més. Així consta a la recent renovació del conveni que han firmat els dos ajuntaments amb la Fundació Vila Casas i el festival, que portarà més muntatges als municipis. Aquest any se’n podran veure cinc, tres a Torroella i dos a Palafrugell, en la segona edició en què el certamen fa parada a aquestes poblacions gironines.

L’Auditori Teatre Espai Ter i el Museu Palau Solterra, de Torroella de Montgrí, acolliran a la tardor els espectacles El florido pensil (nenes), Caiguts del cel i Cosas que se olvidan fácilmente. A Palafrugell, el Teatre Municipal acollirà el concert d’ Ara Malikian & José Luis Montón i l’obra de teatre Non Solum. El Temporada Alta donarà a conèixer tota la programació amb més d’un centenar de propostes el pròxim 31 d’agost.

El florido pensil (nenes) es podrà veure el 28 d’octubre, un muntatge en clau d’humor sobre l’escola franquista que compta amb les actrius Victòria Pagès, Roser Batalla, Lloll Bertran, Isabel Rocatti i Mireia Portas. El 18 de novembre es representarà Caiguts del cel, una comèdia de Sébastien Thiéry protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina, versionada i dirigida per Sergi Belbel. Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés, farà 5 funcions entre els dies 3 i 4 de desembre amb un aforament limitat de només cinc persones per funció.

A Palafrugell

El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà Ara Malikian & José Luis Montón el dia 11 de novembre amb un repertori que fusiona jazz i flamenc. També es podrà veure Non Solum el 2 de desembre, una comèdia existencial interpretada per Sergi López que porta més de deu anys girant pel món. Les entrades per aquests 3 últims espectacles es posaran a la venda el mes de setembre.

Publicat per
1 d’agost de 2016
Imatge promocional de l'espectacle «El florido pensil (nenes)» | ACN
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...