08 d’agost 2016

Mataró organitza per primera vegada un concurs de microteatre



Les obres es representaran el 25 i 26 de novembre a diferents indrets de la ciutat

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró organitza MicroteatreMataró, una activitat per representar espectacles de microteatre a diferents espais de la ciutat els propers 25 i 26 de novembre de 2016.

En aquesta primera edició les bases contemplen que hi poden participar persones majors de 16 anys, de forma individual o col·lectiva, i que poden presentar fins a un màxim de dues propostes. La durada màxima de l’obra ha de ser de 15 minuts, ha d’anar a càrrec d’entre 2 i 4 actors i s’ha de poder representar en espais de reduïdes dimensions, amb petites peces d’atrezzo però sense requerir necessitats tècniques.

La data límit per fer les entregues a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9) és el proper 30 de setembre. El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, dates, horaris i espais es faran públiques el proper 25 d’octubre de 2016.


Votació popular

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i podrà votar la qualitat dels espectacles, tot decidint amb els seus vots els premis a través de les butlletes de participació que podran dipositar en unes capses que trobaran a cada espai d’actuació.S’atorgaran 3 premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi és de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.

Publicat per
Bases de participación

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...