04 d’agost 2016

QUAN L’AMOR ÉS UN JOC DEL 3 D’AGOST A L’11 DE SETEMBRE



“Quan l’amor és un joc” explica les vivències de dos amics, Oscar, divorciat des de fa tres anys, i Albert, que viu una greu crisi matrimonial.
Tots dos decideixen passar uns dies de vacances a Rio de Janeiro acompanyats de l’Avril, la filla de l’Òscar, que acaba de fer 18 anys i viu una apassionada història d’amor amb el millor amic del seu pare, a qui ella anomena Tiet Albert.
Les peripècies d’un pare gelós i indignat, per aconseguir saber qui és qui s’ha embolicat amb la seva filla, el porten a unes situacions realment grotesques i ridícules i més quan no sap que es tracta del seu millor amic.

El veí brasiler dels nostres protagonistes, l’Edivaldo, acabarà d’embolicar la troca en una història de capricis i aventures que ens fa arribar a pensar que l’amor és, moltes vegades, només un joc.

L’obra, escrita i dirigida per Miquel Murga,  està inspirada en la pel·lícula “Blame it on Rio”, un clàssic d’Stanley Donen
Amb: Pere Anglas, Edu Gibert i Claudia Longarte.
Producció: Versus Teatre

+ INFO
Horari:
De dimecres  a dissabte a les 20:45h.
Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€.
Espectacle en català.
Durada: 80 min.
Versus Teatre
c/ Castillejos 179
08013 Barcelona
Tel. Oficina 93 603 51 52
Tel. Taquilla 93 232 31 84

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...