31 d’agost 2016

Quim Masferrer obre la nova temporada de l'Auditori Teatre Calldetenes



La presentació és el proper 4 de setembre en aquest equipament

La nova temporada de l'Auditori Teatre Calldetenes arriba carregada d'humor i cares conegudes. La primera que pujarà a l'escenari calldetenenc per presentar la temporada serà la de l'actor Quim Masferrer, amb un monòleg pensat exclusivament per aquest dia. La resta d'espectacles que hi haurà durant els propers mesos es descobriran durant l'acte, el 4 de setembre.

Així doncs, Masferrer serà l'encarregat de fer passar una bona estona al públic i de desvetllar les obres que el seguiran en aquest escenari fins al desembre, a més dels sis espectacles infantils del proper festival de titelles Calltitellesdetenes que arriba al seu 24è aniversari.

El Foraster portarà a Calldetenes un monòleg personalitzat sobre els vilatans i el poble, únic i irrepetible... Quim Masferrer no avançarà tota la programació fins a aquell dia. Tot i així, se sap que anirà a Calldetenes l'humorista Berto Romero, ja que forma part del programa de l'Atlàntida, coorganitzador d'aquest espectacle en concret.

Les entrades per al monòleg de Quim Masferrer es poden adquirir anticipadament per un preu de 8 euros, al web de l'Auditori Teatre Calldetenes i a les oficines de l'Ajuntament de Calldetenes (de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h i els dilluns de 15.30 a 17.30 h).

PUBLICAT PER
Redacció Osona.com

25/08/2016 a les 11:31h

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...