07 d’agost 2016

Un vodevil d'embolics sexuals i sentimentals



Si la comèdia d'embolics de Stanley Donen Lío en Río (1984), protagonitzada per Michael Caine, tenia com a base la pel·lícula francesa Un moment d'egarement (1977), de Claude Berri, l'obra de teatre Quan l'amor és un joc, de Miquel Murga, s'inspira directament en la de Donen. Quan l'amor és un joc es va estrenar ahir al Versus Teatre i es podrà veure almenys fins a l'11 de setembre. Murga ja s'havia inspirat en Lío en Río (de la qual, a propòsit, hi ha una adaptació cinematogràfica més recent, Una semana en Córcega) per a l'obra Tres dies a Rio, que ell mateix va representar al teatre Borràs el 2006 amb Xavier Borràs i Santi Sans. Ara ha reescrit l'espectacle, que s'estrena amb un repartiment format per Edu Gibert, Pere Anglàs, Claudia Longarte i Edi Barceló.

Quan l'amor és un joc relata l'embolic que viuen dos amics madurs –Oscar i Albert– que passen uns dies de vacances a Rio de Janeiro amb l'Avril, la filla d'Oscar, que acaba de fer 18 anys i que viu una història d'amor amb l'Albert d'amagat del seu pare. Segons Murga, autor i director, “una bona part de l'èxit d'una comèdia és encertar el càsting, i en aquest cas hem aconseguit que la relació a quatre bandes entre els personatges sigui molt creïble. La nostra intenció és que el públic rigui, però també hi ha moments emotius”.

Publicat per
4 d’agost de 2016
Pere Anglàs i Claudia Longarte en un dels assajos de ‘Quan l'amor és un joc' Foto: Martí Fradera
Xavier Roca – Barcelona
Enllaç


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...