18 de setembre 2016

Amants de les arts escèniques, mira tot el que pots fer al Baix Llobregat!

Hola!

Sabem que les arts escèniques són la teva passió i volem obrir-te les portes a tot el ventall d’espectacles que pots trobar a la teva comarca. Perquè el Baix Llobregat està ple de propostes perquè puguis gaudir d’aquesta passió. Aquí tens la programació dels diferents espais escènics de la comarca on trobaràs teatre, música, dansa, espectacles familiars, màgia, creació local..., molt més a prop del que penses.

 

BEGUES

Al Teatre El Goula sabem que les arts escèniques són la teva passió i volem obrir-te les portes a tot el ventall d’espectacles del què pots gaudir a tota la comarca. Per fer-ho, només has de donar-te d’alta a la newsletter del Baix Llobregat a la pàgina web del Centre Cívic, on trobaràs la programació dels diferents espais escènics de la zona. Teatre, música, dansa, espectacles familiars, màgia, creació local..., molt més a prop del què penses.
CONSULTA LA PÀGINA WEB CENTRE CÍVIC

CASTELLDEFELS

Després de la pausa de l’estiu torna el Teatre Plaza, amb una programació d’arts escèniques pensada amb il·lusió i amb moltes ganes d’agradar i d’enganxar. Confiem que tots els públics hi trobin el seu lloc especial. Continuem també aprofundint en una cultura amb valors i compromesa amb la societat, que sigui capaç de fomentar l’esperit crític i obri portes a la curiositat amb obres com André y DorineEl Rey o Cançons de la Resistència. Amb Diari d’una miliciana, i des d’una perspectiva no gaire habitual, farem memòria del 80è aniversari de la Guerra Civil.
CONSULTA LA PÀGINA WEB DEL TEATRE PLAZA

CORNELLÀ

Nova temporada de Tardor a l’Auditori de Cornellà amb Antonio Orozco en concert, teatre amb figures com Joan Pera, Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Marta Marco, Marcia Cistero,  Montse Vellvehi, Clara de Ramon  o Nora Navas, entre altres, i el món del clown amb Leo Bassi o Carnages
La nova programació paral·lela en petit format de la Sala2.cat es consolida com a oferta cultural per a les nits dels divendres a la ciutat
CONSULTA LA PÀGINA WEB DE L'AUDITORI DE CORNELLÀ

EL PRAT DE LLOBREGAT

Teatre, música, dansa, circ, cabaret,... un ampli ventall de propostes de primeríssima qualitat conformen la temporada d’arts escèniques setembre–desembre 2016 al Prat de Llobregat. Tothom hi té cabuda, des de la gent més menuda a la gent més sàvia. Lloll Beltrán, Alberto San juan, el Mag Lary, Lolo Herrero són alguns dels noms que hi podreu trobar.
CONSULTA LES PROPOSTES A EL PRAT DE LLOBREGAT

SANT ANDREU DE LA BARCA

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca ofereix una acurada selecció d’espectacles per a tots els públics: comèdia, suspens, dramatúrgia d’autor, titelles, música, teatre per a nadons, màgia, gospel... L’èxit del darrer Festival Grec Yo,Feuerbach amb Pedro Casablanc, els carismàtics Dàmaris Gelabert i Mag Lari o espectacles contrastats com Testimoni de càrrec i Avui no sopem són només una part.
DESCOBREIX LA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE NÚRIA ESPERT

SANT BOI DE LLOBREGAT

Programació municipal d'Arts Escèniques i Música a Can Massallera, amb una oferta accessible d'espectacles de teatre, música, dansa i altres gèneres de qualitat. Presentem també una programació específica per a famílies, per gaudir de les arts escèniques tinguis l'edat que tinguis.
Aquesta temporada destaquem Només són dones dirigida per Carme Portaceli i amb coreografia de Sol Picó en homenatge a les dones durant la guerra civil, així comChefs, de la Cia Yllana de Madrid sobre el fascinant món de la gastronomia.
DESCOBREIX LA PROGRAMACIÓ DE CAN MASSALLERA

SANT JOAN DESPÍ

M’agrada el teatre, la música, les activitats familiars! Teatresdespí neix amb la idea de propiciar les arts escèniques a la ciutat intentant unificar la programació dels espais: TEATRE MERCÈ RODOREDA – AUDITORI MIQUEL MARTÍ I POL I SALA BULEVARD, CASAL DE JOVES. Aquests equipaments responen a una mateixa il·lusió: oferir teatre, circ, música i dansa, en definitiva  les arts escèniques que són CULTURA. Sigueu benvinguts!!
CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE TEATRES DESPÍ

VILADECANS

Teatre, música, òpera, dansa, performance, cinema documental, espectacles familiars... La programació estable d’Atrium Viladecans obre les seves dues sales l'any 2003 per apropar-nos a la millor creació amb un ampli ventall de gèneres i formats. Noms com Concha Velasco, Ara Malikian, Manel, Berto Romero, Lluís Soler o Mayumana es podran veure en la nova programació de setembre a desembre.
PROGRAMACIÓ TARDOR D'ATRIUM VILADECANS

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...