04 de setembre 2016

Els millors preus de la reentrée! Comença el setembre amb un somriure amb "La Rebel·lia possible" i "El cafè de la Granota


PROMOCIÓ VIRTUAL: 10€

VÀLIDA PER DIVENDRES 9, DISSABTE 10 I DIUMENGE 11 DE SETEMBRE
Un dia, el nostre home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d'uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l'empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos i apel·lacions li roben temps i diners. La seva dona entén el gest, però no una causa tan insignificant. Tan sols troba consol en una companya de treball que veu en ell un quixot contemporani, pacient i determinat. Ella el presenta a diverses persones com un exemple a seguir i sense voler-ho, es veu obligat a assumir la responsabilitat de liderar les accions reivindicatives d'aquest grup format espontàniament . A partir d'aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible.
Aprofita la PROMOCIÓ virtual i aconsegueix entrades a 10€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL.
COMPRA LES TEVES ENTRADES

PROMOCIÓ VIRTUAL: 9€

VÀLIDA PER DIVENDRES 9, DISSABTE 10 I DIUMENGE 11 DE SETEMBRE
Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inundin els carrers.
L’Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l’Adelaida, que està força encesa, i les forces de l’ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar a través de records, fotografies, anècdotes, objectes... diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota. Poc després, hauran d’abandonar per sempre el seu cafè, que serà enrunat per les màquines i colgat sota les aigües.
Aprofita la PROMOCIÓ virtual i aconsegueix entrades a 9€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL.
COMPRA LES TEVES ENTRADES
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb el hashtag#rebelliapossible i #cafedelagranota

LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596
Si no vols rebre més informació fes click aquí | Modificar subscriptció

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...