08 de setembre 2016

Escarlata Circus i Companyia de circ "eia" estaran presents a Temporada Alta



El festival gironí acollirà Cirque Eloize i Johnny Melville entre d'altres artistes

El Festival Temporada Alta ja ha donat a conèixer la seva programació per aquesta tardor, que inclou diversos espectacles de circ. Pel que fa a les companyies catalanes, trobarem Escarlata Circus amb Corroc, i la Companyia de circ "eia", que portarà a Girona el seu darrer espectacle "inTarsi". A més, la programació de circ inclou al Cirque Éloize amb Cirkopolis i el pallasso Johnny Melville amb un recopilatori dels seus millos gags.

Temporada Alta inclou altres espectacles de clown com el del pallasso Marcel Gros amb La gran A…ventura, o Fair Play de Patrice Thibaud i un espectacle per a nens i nenes Carroussel des moutons de la companyia belga D’irque & fien.

Si voleu consultar tota la programació del festival, aquí us deixem un enllaç amb la seva pàgina web.

Descomptes per a socis i sòcies

El Festival Temporada Alta de Girona ofereix als socis i sòcies de l'APCC un 50% en el preu de les entrades dels espectacles de dansa i circ que es comprin a través de la web www.temporada-alta.net del 7 al 30 de setembre.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...