24 de setembre 2016

L'èxit de públic fa prorrogar Misèria fins al 30 d'octubre



Cada sessió té un màxim de 18 persones de públic

Es va estrenar al juliol, es va tornar a programar a inicis de setembre i ara prorroga fins al 30 d'octubre. Misèria, obra de teatre dirigida per Pere Vàzquez, amplia dates per seguir sumant públic.

Cada sessió té un màxim de 18 persones de públic i es desenvolupa en el soterrani de l'espai cultural. Es faran funcions el 23 i 25 de setembre i els dies 1, 2, 9, 14, 15, 16, 21, 23, 28, 29 i 30 d'octubre. Els divendres i dissabtes a les nou de la nit i els diumenges a les set.

Assegura Vàzquez que "l'espectacle és indicat per a aquells espectadors que vulguin una aproximació total a l'actor. Involucrats dins de la història per aconseguir un clima totalment realista, dins d'un ambient tens i d'intriga, l'obra es representa en un espai i entorn molt peculiar i gens convencional". "Misèria" és l'últim treball del director Pere Vàzquez, i en aquesta ocasió va acompanyat de l'actor Santi Clavell, Xavier Codony i Lídia Rovira.

Publicat per

21 de setembre de 2016

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...