24 de setembre 2016

Quan acabi la nit acaba!

TANTA
RANTANA t'informa
 

Quan acabi la nit
de Col·lectiu La Santa

Després de quatre setmanes i bona assistència de públic i crítica, Col·lectiu La Santa s'acomiada aquest cap de setmana. No us perdeu l'oportunitat de conèixer tres històries  que reflexionen sobre com fer que la vida valgui la pena.

No m'ho vull perdre!
ESTRENA 27/09
Cul Kombat 
ESTRENA 30/09
María Zambrano 
La propera setmana...

VII Cicle de Companyies en Xarxa

KUL COMBAT de Patrícia Pardo
MARÍA ZAMBRANO, LA PALABRA DANZANTE de Karlik Danza


Kul Combat de Cia Patrícia Pardo

Arriben al Tantarantana els primers espectacles del VII Cicle de Companyies en Xarxa, que portarà a escena les obres d’algunes de les companyies més interessants del panorama teatral espanyol. Obren el cicle Cul Kombat, de la companyia valenciana Cia Patrícia Pardo iMaría Zambrano, la palabra danzantedels extremenys Karlik Danza Teatro. Clown gestual amb discurs de gènere i teatre dansa amb rerefons filosòfic!

Més informació!

María Zambrano, la palabra danzante de Karlik Danza Teatro

Karlik Danza Teatro ens convida a conèixer la figura de Maria Zambrano com a dona, pensadora i creadora a través de la paraula dansaire, de la imatge, la metàfora i el símbol des del pensament poètic. Maria Zambrano ens fa pensar des de les entranyes, des de la voluntat, des de l'amor per comprendre que només homes nous podran crear una nova societat fent de la vida la veritable obra d'art de tot ésser humà abocat a canviar la història.

Més informació!
ATENCIÓ!
Entrades ja a la venda
La Sra. Oliver d'Iñaki Garz amb Carles Canut,
Dani Arrebola i Lluïsa Mallol.
 
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...