21 de setembre 2016

Vine a passar la nit amb nosaltres! | Teatre Tantarantana

On vols passar la nit?

A l'aeroport, a un hotel, a l'Antàrtida o a les festes del teu poble?

TRIA LA TEVA DESTINACIÓ SENSE SORTIR DEL TANTARANTANA!
Col·lectiu La Santa 
Quan acabi la nit
del 31 d'agost al 25 de setembre a Baixos22
 
“Escenografia, il·luminació, espai sonor, interpretació i direcció s’han incardinat a la perfecció en una obra dinàmica i engrescadora.” 
Miquel Gascón, VOLTAR I VOLTAR
 
Un home recorre l’Antàrtida en travessia solitària, arrossegant el seu trineu. Tres joves d’after comparteixen les seves idees i somnis, incapaços de tornar a casa. Una noia espera a l’aeroport el vol que li canviarà la vida. Tres històries desvinculades entre si però lligades per la mateixa pregunta: davant de la certesa de que no som immortals, a què destinar la nostra vida?
Reserva la teva entrada
 
Rubik Cia
Nº IV: La festa de la vida es celebra de diverses formes
del 8 al 18 de setembre a Àtic22
 
"Recordes l’última nit a les festes del teu poble?"
 
Dos desconeguts es troben a la festa del seu poble. La revetlla comença i aviat es converteix en un viatge de records i sensacions pels moments fonamentals de les festes dels pobles: la benvinguda i la fogonada, els jocs innocents de la seducció, els ritmes que animen a la multitud a festejar, el menjar i la beguda popular, els brindis, la xaranga i la cançó mal cantada. El ball ajuda als cossos a apropar-se, els grills conviden a una trobada íntima i els focs artificials acomiaden la revetlla.
Reserva la teva entrada
 
Iñaki Garz
Si planeas vengarte cava dos tumbas
del 12 al 28 de setembre a Àtic22

"Potser no és el millor lloc per parlar de la mort d'algú,
però potser és el millor lloc per preparar la seva venjança"
 
Si planeas vengarte cava dos tumbas és un joc d’aparences. Els gestos i les expressions són continguts i abstrets. Formen part del mobiliari. Un diàleg on, paradoxalment, predomina el silenci. La mort. Una mort d'un ésser estimat en estranyes circumstàncies. Consol. L’habitació de l’hotel. Un ha perdut la seva parella. L'altre el seu amant. Què han vingut a fer a aquest lloc? On són? Per quant de temps? Com un conte interromput o una pel·lícula amb anuncis, l’obra presenta una suma de fets inconnexos on el fil conductor no és evident i els protagonistes es construeixen a partir de les seves petiteses.
Reserva la teva entrada

TRIA LA TEVA DESTINACIÓ SENSE SORTIR DEL TANTARANTANA!
 
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...