22 d’octubre 2016

A la Sra.Oliver li queden pocs dies...

TANTA-
RANTANA ADULTS
 

ÚLTIMES FUNCIONS
La Sra. Oliver

d'Iñaki Garz

Amb Dani Arrebola, Carles Canut i Lluïsa Mallol

El Time out diu...
Un drama humà escrit i dirigit per Iñaki Garz del qual se serveix Carles Canut per mostrar tota la seva saviesa interpretativa tot manegant amb habilitat el dolor i l’escepticisme i jugant amb intel·ligència la còmica sornegueria d’aquesta mena de tragicomèdia. ***
PREU ESPECIAL
DIJOUS 20 FUNCIÓ+COL·LOQUI
ÚLTIMES FUNCIONS

ACLUCA ELS ULLS,
EL MERAVELLÓS VIATGE DE LA VIOLETA I EN PARPELLES

CIA PARPELLES

Acluca els ulls, el meravellós viatge de la Violeta i el Parpelles és un concert teatralitzat on músics i actors ens expliquen un conte. Amb el teatre i la música en directe ens faran endinsar en un viatge que travessa la nit, ens tranquil·litza la por, desperta les emocions i tots el sentits. Un viatge on els espectadors podran veure i participar de la creació d’espais sonors amb instruments i objectes quotidians. Acluca els ulls es podrà veure a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana els dies 15, 16, 22 i 23 d’octubre.

ESTRENA!
20 OCTUBRE A ÀTIC22

LA FIESTA EN PAZ

Eva Ortega, Oriol Escalé i Júlia Santacana són els protagonistes d'aquesta obra d'Aleix Duarri que revisita amb ironia i sentit de l'humor el mite de la transició democràtica espanyola. 

La fiesta en paz és un espectacle que té per objectiu recuperar la memòria col·lectiva recent de la transició espanyola i fer-ne una doble mirada; política i  simbòlica. La mirada política esdevé necessària de manera molt evident; el moment polític i social actual és el resultat d'uns processos i dinàmiques que comencen en la transició espanyola, ja que és allà on es configuren les estructures de poder vigents, però també les normes del joc.

Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
BarcelonaCT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...