27 d’octubre 2016

El Festival de Titelles de Calldetenes torna aquest diumenge amb «El Petit Elefant»

El Festival de Titelles de Calldetenes torna aquest diumenge amb «El Petit Elefant»

 En la 24a edició, passaran sis espectacles per l'Auditori Teatre Calldetenes



Calldetenes acull una nova edició del tradicional cicle de titelles amb la voluntat de continuar posant la cultura i el teatre a l'abast dels infants i de les famílies. Aquest festival és un dels festivals de titelles amb més trajectòria i història de Catalunya. Concretament, enguany el Calltitellesdetenes celebra la 24a edició, que des de fa uns anys acull l'Auditori Teatre Calldetenes, havent passat per la carpa i diversos locals de l'Ajuntament.

El Centre de Titelles de Lleida, amb l'espectacle El Petit Elefant serà l'encarregat d'obrir la nova edició del festival aquest diumenge 23 d'octubre a dos quarts de 6 de la tarda. El seguiran a l'escenari en diumenges consecutius El Cau de l'Unicorn amb Akäshia, el viatge de la llum (30 d'octubre), L'Estenedor Teatre amb Roda el món(6 de novembre), Xip-xap amb El llop i les set cabretes (13 de novembre), la Cia. la Closa amb El cargol Mossi i el Cuc (20 de novembre), i el reconegut Sebastià Vergés amb una doble sessió de El Nadal i els tres porquets per tancar el cicle el 27 de novembre.

El Centre de Titelles de Lleida va néixer el 1986, impulsat per Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí, amb la voluntat d'esdevenir un ens creador i divulgador de l'art dels titelles. Aquesta entitat privada, ubicada a l'antic convent de Santa Teresa de l'Ajuntament de Lleida, a més del suport d'aquesta institució, compta també amb el de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura. En els seus anys d'història ha desenvolupat una extensa activitat com a centre dramàtic, centre pedagògic, centre de documentació i centre de dinamització social. Amb un gran ventall d'espectacles dissenyats, ja ha participat en el Festival de Titelles de Calldetenes en diverses ocasions i amb molt bona acollida.


'El Petit Elefant' Foto: Auditori Teatre de Calldetenes

publicat per 
http://www.naciodigital.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...