29 d’octubre 2016

És l'hora dels adéus, Sra. Oliver!

TANTA-
RANTANA ADULTS

IMPRORROGABLE!
La Sra. Oliver

d'Iñaki Garz

Amb Dani Arrebola, Carles Canut i Lluïsa Mallol

A Teatre Barcelona es diu...
"Us puc assegurar que paga molt la pena veure aquesta representació i més encara quan es representa sense cap afegit que destorbi un gran text i unes magnífiques interpretacions dels 3 actors (Dani Arrebola, Carles Canut i Lluïsa Mallol), que han sabut captar el que volia mostrar l’autor que també els dirigeix..." ****
PREU ESPECIAL 10 €
ÚLTIMA SETMANA!
BONES CRÍTIQUES

LA FIESTA EN PAZ

D'ALEIX DUARRI

"Al capdavant de la peça i trobem tres intèrprets amb una gran tècnica i talent. Són vertiginosament camaleònics, són capaços de passar per tots els colors (des del blau al roig passant pel gris) i tocar registres tan diferents com la comèdia, el drama, el musical… La proximitat amb l’espectador i la mínima escenografia (amb molt bona tria de vestuari) fa que puguem veure com de treballats estan el cos i la veu.
Assistir a La fiesta en paz és fer un agradable viatge de 40 anys. Un bitllet cap al bon teatre i que ens permetrà, si volem, tornar a pensar en si realment la transició Espanyola encara és viva i vigent avui dia."
Lluis Mayench per Teatre Barcelona
ESTRENA!
29 i 30 D'OCTUBRE A BAIXOS22

EL ÁRBOL DE MI VIDA 

CIA. PATA TEATRO (Màlaga)


"El árbol de mi vida", guanyadora d'un premi FETEN 2015 i amb tres nominacions als Premis de Teatre Andalús, narra en to de comèdia, la vida d'un matrimoni, ELL i ELLA, que comparteixen la seva existència junts. En arribar a la vellesa, a ELLA li agrada asseure's sota l'Arbre on han viscut tants moments feliços, per recordar la seva història.

Un espectacle que parla en to amable, positiu, afectuós i divertit dels records que anem guardant de les persones amb les quals creixem. De tot el que vivim amb ells. Aquests records són els que fan que una persona sempre estigui amb nosaltres.
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:

Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
BarcelonaCT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...