15 d’octubre 2016

Estrenem la temporada amb "Gabinete Onírico"!

Estrena de la temporada teatral ambGabinete Onírico
de la cia. Teatro Saco de Huesos  |  del 13 al 30 d'octubre 






L’escena es transforma en el taller d’un titellaire on les imatges dels seus somnis i malsons cobren forma i on el titellaire prova, afina i s’abandona a un món d’imatges oníriques. Presenciem tres històries on els personatges deixen d’estar penjats per a explicar-nos el seu dia a dia, les seves ensopegades i grandeses des de la intimitat i solitud.
Si un matí qualsevol despertes en un altre llit, en una altra ciutat, en un altre món, essent un altre… t’extranyaria? Dubtaries de la veracitat dels teus somnis quan somnies? Potser dubtes de la realitat quan vius?

Per reservar
info@lavilella.com  |  931 132 015  | whatsapp: 637 598 146
Coneixes Escena 25?
També hi trobaràs els espectacles programats a La Vilella!

            
Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts dels joves d'entre 18 i 25 anys. Teniu fins el 31 d'octubre per comprar les vostres entrades amb descomptes!

Podeu comprar les vostres entrades aquí!
Residències 2016-2017: oberta la convocatòria!

La Vilella té com un dels seus pilars fonamentals la creació. És per aquest motiu que obre les seves portes a companyies que vulguin fer-hi les seves residències creatives.

Per més informació, cliqueu aquí o escriviu a info@lavilella.com
 
Encara no sou socis de La Vilella?
La Vilella és un espai autogestionat que necessita el suport econòmic dels seus socis. La cia. Sargantana gestiona de forma totalment altruista l’espai, però per a poder desenvolupar totes les activitats necessita l’ajuda dels socis.

Si voleu més informació, feu click aquí
o escriviu-nos a info@lavilella.com!
Si us agrada la programació de La Vilella, segur que també us agradaran els espectacles de la Sala Fènix!
Copyright © 2016 iam Studio, All rights reserved.
Reps la informació de l'estudi per a l'actor perquè et vas subscriure a la nostra newsletter o bé vas sol·licitar rebre-la inscrivint-te al visitar-nos.

Our mailing address is:
iam Studio
Passeig Exposició, 95
BarcelonaBarcelona 08004
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...