01 d’octubre 2016

Les arts escèniques prenen els carrers d’Argentona al festival Senseportes



El festival presenta un total de 14 muntatges dissabte i diumenge a diferents espais

El Festival Senseportes aterra el proper 1 i 2 d’octubre amb la seva cinquena edició, presentant una quinzena d’espectacles que inclouen la dansa, les titelles, el teatre, el circ i altres disciplines.

Dissabte 1 durant tot el dia, i diumenge 2 al matí, a diferents punts d’Argentona
El gruix de la programació es concentrarà en la jornada del dissabte, amb algunes representacions al matí a la plaça Nova i una tarda-vespre farcida de propostes a escenaris com Can Doro, la pista del Centre Parroquial o la plaça de l’Església. Diumenge al matí es completarà el cartell d’aquesta edició amb tres propostes que es duran a terme a La Sala i la plaça Nova.

El Festival recorre diversos espais del nucli urbà d’Argentona. L’accés és lliure però en la modalitat de taquilla inversa, ja que es convidarà els assistents a fer una aportació econòmica en finalitzar l’espectacle. A més, els espectadors tindran l’oportunitat de valorar la qualitat de la representació i entre tots els vots recollits es decidirà el premi del públic Pom d’Or. Entre tot el públic participant se sortejarà un abonament a la temporada de tardor d’espectacles de La Sala d’Argentona.

Per a tots els gustos
L’oferta d’enguany inclou un total de 14 muntatges repartits entre dissabte i diumenge, que inclouen propostes per a tots els públics i tots els gustos.  La barreja d’òpera i titelles de ‘Diggi Daggi’; els jocs autònoms de gran format que presenta la companyia Katakrak amb ‘L’animalada’; una peculiar versió del clàssic ‘L’avar’ amb personatges fets d’estris de bany; Albert Vinyes com a clown excèntric a ‘L’home bala (i l’ovella parla)’ son només alguns dels espectacles que es podran veure durant el cap de setmana.

Publicat per

30 de setembre de 2016

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...