12 d’octubre 2016

«Nador» enceta una quarantena d'espectacles a l'Atlàntida



 «Nador» de CorCia Teatre

 | 10/10/2016 a les 15:43h
«Nador» de CorCia Teatre | Josep M. Montaner
La companyia osonenca CorCia Teatre va portar a escena Nador, un espectacle teatral basat en l'obra literària de la vigatana Laila Karrouch, aquest dissabte al Teatre l'Atlàntida. Nador és la història d'una noia que viu entre dos mons allunyats, no només geogràficament, que en aquest cas són Catalunya i el Marroc. L'obra parla de la vida, de la família, de l'amor i del desamor, qüestions que són transversals en totes les cultures, però també de racisme i migracions, unes temàtiques molt actuals.
 
«Nador» de CorCia Teatre Foto: Josep M. Montaner

Amb aquesta obra, l'Atlàntida ha encetat la setena temporada (d'octubre a gener) amb una quarantena d'espectacles. Entre tots aquests, destaquen, L'avar de Molière amb Joan Pera, Caiguts del cel amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch; concert de Manel, Ute Lemper (en el cicle Grans Concerts), i també per l'aposta per la producció local amb el cicle Foramuralla.

Nador és una de les produccions pròpies de Vic, Capital de la Cultural Catalana (VICCC 2016). L'altra és Verdaguer, ombres i maduixes, que es tracta d'un musical sobre Verdaguer amb música d'Obeses. Aquest s'estrenarà el desembre.
 
Verdaguer, ombres i maduixes. Un musical sobre Verdaguer amb la música d'Obeses
És un musical singular: un Verdaguer jove, terrenal i líric, s'acara al mirall del temps implacable d'un Verdaguer vell, savi i desenganyat. Obeses posa música a les tensions vitals amb la seva coneguda passió per descobrir nous territoris acústics.

publicat per
http://www.naciodigital.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...