29 d’octubre 2016

Pel Pont de Tot Sants, un concert de circ i un espectacle per a nadons

Hola família,
com ens agrada la tardor i tot el que l'acompanya: les castanyes, els boniatos i els panellets! Aquí us deixem una recepta del portal Totnens per fer panellets amb els més petits de casa. I no ens oblidem de les nostres propostes de teatre en família pel pont de Tots Sants.

· Estrena de circ a Barcelona!·

DÉKONCERT
Cia. Solfasirc
29 i 30 d'OCTUBRE
5, 6, 12 i 13 de NOVEMBRE 

A partir de 4 anys 

Prepareu-vos per un concert de circ! Després de triomfar amb Entre Pinces, la companyia catalano-francesa Solfasirc ens presenta la seva nova producció que combina música, circ i clown.

Veurem com mitjançant els malabars, també es pot crear música i coneixerem tot d'instruments reciclats creats per a l'ocasió. Tot, lligat a la història d'Hippolyte un músic molt estirat i el seu assistent, en Gérard, que té una imaginació sense fronteres.

 

PREU: 9'5 €
+ info | vídeo}
ENTRADES

· Cicle Remenuts (0 a 5 anys) ·

SENSACIONAL
Cia. Imaginart
1 de NOVEMBRE
11h, 12.15h i 17.30h

A partir d'1 any
 
Sensacional és un esclat d'imatges i sons que s'escampen per tot arreu. Les criatures viuran una experiència visual i sonora sorprenent sobre un terra tou de color blanc.

 De fet, tot és blanc, fins i tot el vestuari amb què s'equipa la canalla perquè s'integri en una gran pantalla on es projecten imatges d'alta resolució que omplen tot l'espai.
Espectacle amb aforament limitat.

PREU: 9'5 €  * Cal comprar entrada a partir de 12 mesos. 
{+ info vídeo}
ENTRADES
Copyright © 2016 SAT! Teatre, All rights reserved.
Reps aquesta newsletter perquè formes part del mailing del SAT! i l'Espai Dansat!

SAT! Teatre | C/ Neopàtria 54 | Barcelona, 08030 | T. 933 457 930

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...