25 d’octubre 2016

UNS 300 ACTORS I UNA VINTENA DE GRUPS, ENTRE ELLS TÀNDEM, PARTICIPEN EN LA REPRESENTACIÓ DEL CENTENARI D'ELS PASTORETS

1111111111 Rating 0.00 (0 Votes)
Tres-cents actors i actrius de vint grups teatrals de tot Catalunya, entre ells el grup local Tàndem, van representar l'1 d'octubre a Palau-solità i Plegamans l’obra Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres. La veïna localitat va acollir l’acte central del Centenari d'Els Pastorets, obra que es va representar per primer cop el 24 de desembre del 1916.
La representació va ser el plat principal de la jornada central del Centenari, al que van assistir unes 600 persones. També va destacar l'homenatge als més veterans i veteranes; als qui cada Nadal i des de fa dècades fan possible la representació dels Pastorets. La jornada també va servir per homenatjar en Ramon Folch i Camarasa, escriptor i fill de Josep M. Folch i Torres, qui no es va cansar d’agrair la feina de totes les persones que han fet possible el Centenari i que es mantingui tan viva l’obra del seu pare. A la tarda, Folch i Camarasa va prendre part també als parlaments previs a la representació dels Pastorets, on va fer gala del seu agudíssim sentit de l’humor: “El Centenari dels Pastorets coincideix en aquest mes d’octubre amb el meu 90è aniversari, cosa que em fa molta il·lusió perquè és el primer cop que faig 90 anys!”.
El Centenari va iniciar-se el 17 d’octubre de l’any passat, en un acte celebrat al Teatre Nacional de Catalunya. La cloenda tindrà lloc el 10 de desembre a Montserrat.

Foto: Participants a la representació del Centenari d'Els Pastorets / Tàndem 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...