08 d’octubre 2016

Vilassar de Mar celebra el 20è Festival de Titelles Mar Firobi



Una fira d'artesans i desenes d'activitats completen un programa d'onze espectacles per a tots els gustos

Els titelles ompliran Vilassar de Mar aquest cap de setmana coincidint amb la vintena edició del festival de Titelles de Mar Firobi.

Així, entre el 7 i el 9 d'octubre, diversos espais de la ciutat acolliran fins a 11 espectacles de titelles representats per companyies vingudes d'arreu del territori i que tenen en aquest festival maresmenc, un dels aparadors catalans més veterans.

Contes tradicionals i històries més contemporànies es mesclaran en aquest festival que programa espectacles durant tot el dia, amb gran nombre de propostes pel divendres a la tarda i tot el dissabte i amb un diumenge ple d'activitats per a petits i grans.
Tanmateix, els muntatges no seran l'únic atractiu del festival, ja que hi haurà  el berenar del Firobi, la fira d'artesans, els tallers de la Sol i una cercavila de cloenda.

Titelles també per a adults
El certamen, que va néixer de la mà de l'entitat Firobi i amb el suport de l'Ajuntament, reunirà titelles de tot tipus i un espectacle adreçat als adults.
Tots els espectacles a l’aire lliure seran gratuïts i la resta tindran el preu de 6 euros per als adults i 2 euros per als infants, tot i que els infants que portin un titella a la mà, sigui de casa o feta als tallers, tindran una entrada gratuïta per als espectacles que es facin a l'Ateneu i a la sala cultural M. Roser Carrau.

Publicat per
7 d’octubre de 2016
Enllaç


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...