30 de novembre 2016

Aprofita els millors preus i comença el desembre dibuixant i retornant a Shakespeare!

PROMOCIÓ VIRTUAL: 12€

VÀLIDA PER DIVENDRES 2, DISSABTE 3 i DIUMENGE 4
DE DESEMBRE
 
Després de l'èxit que va tenir amb Diari d'una miliciana, Toni Galmés torna a La Seca per presentar Quan arribi la tardor, un espectacle multidisciplinar que barreja el teatre i el dibuix.

La primavera de 2003 el professor d’història de l’art Kirk Varnedoe, després d’una vida d’èxits acadèmics, va haver de fer front a una sèrie de reptes inesperats, el més difícil dels quals va ser sense dubte fer-se càrrec d’un equip infantil de futbol americà. Acompanyeu-nos en aquest espectacle dibuixat que traça la vida d’un personatge excepcional que va marcar la diferència en la seva comunitat i va deixar una petjada inesborrable en els que el van conèixer.

Una història de superació, de les que hem vist molts cops, però què la fa diferent? Si fos una pel·lícula acabaria en un Gran Partit, on després de superar moltes dificultats, l'equip protagonista acabaria guanyant. Però això no és una pel·lícula. Només sabem que la companyia ho té tot dibuixat.  Però el final sempre està per escriure.
Aprofita la PROMOCIÓ VIRTUAL  i aconsegueix entrades a 12€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL.
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES

PROMOCIÓ VIRTUAL: 12€

VÀLIDA PER DIVENDRES 9, DISSABTE 10 i DIUMENGE 11
DE DESEMBRE
 
Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies que és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L'herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat.

"La proposta de Projecte Ingenu eleva el públic per moments, es palpa i disfruta el silenci, la contemplació del quadre final, tan trist i tan carregat de sentit alhora. L'acció enterra uns enamorats. Gairebé ningú els ha volgut atendre com es mereixien i ara les víctimes són els joves." (Jordi Bordes, Recomana.cat)

"Una dramatúrgia fresca i dinàmica... Una interpretació dinàmica, enèrgica i trepidant." (Francesc Massip, Recomana.cat)

"La de Marc Chornet és una visió fresca, àgil, jove i, essencialment, sincera. Sense allunyar-se del text original –traduït pel mateix Chornet i Anna Maria Ricart–, hi incorpora una sèrie d’elements summament atractius i estimulants: joc de percussió, delicioses cançons de l’època, lluites bellament coreografiades... que, juntament amb una escenografia tan neta com polivalent que els intèrprets fan i desfan a pleret, li atorguen una bella dimensió plàstica i evocativa." (Núria Sàbat, Recomana.cat)

"Impossible destacar moments mítics, n’hi ha massa. La festa a Can Capulet, la baralla entre famílies amb la mort de Tibalt, o de Mercutio, les escenes amb el frare, la mateixa mort dels turmentats protagonistes i l’enterrament final.  Dues hores que cal guardar a la caixa forta amb les peces valuoses." (Carles Esteban, Paisatge Teatral)
Aprofita la PROMOCIÓ VIRTUAL  i aconsegueix entrades a 12€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL.
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES
CONEIXES ELS NOSTRES DIMECRES i DIJOUS?
Els dimecres i els dijous són de 10!  
Aprofita els preus especials per qualsevol de les dues sales. 
(Preu disponible al nostre web i a taquilla)

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
"Quan arribi la tardor"
DIVENDRES 2 DE DESEMBRE

 
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb el hashtag
#QuanArribiLaTardor #RomeuiJulieta
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...