08 de novembre 2016

Butlletí E-CULTURA nr.22: La nova programació del CCCA teatre la Marató de TV3 i Cola Jet Set al Weller!

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
3 novembre 2016
facebook-1.gifyoutube-1.gif
newsletter1.jpg
CCCA, un nou projecte per Can Castells Centre d’Art en clau comunitària.
Feia temps que es donava voltes a com treballar les arts visuals en el municipi, i seguint els principis de participació, proximitat i inclusió presents a les noves directrius en polítiques culturals de l’actual consistori, el Centre d’Art impulsa una nova línia d’actuació, a partir de propostes més properes als barris, obertes a la ciutadania, amb espais d’aprenentatge i amb una interactuació intensa entre creadors i els diferents col.lectius que viuen la ciutat, incidint especialment en l’art comunitari. 

I per aquesta proposta no es parteix de 0. Fa més de deu anys que es treballa en aquesta clau, anys que han permès teixir una gran xarxa de complicitats amb un gran ventall de professionals que en clau transversal i multidisciplinar han interactuat amb persones de molts col.lectius i associacions de Sant Boi, de centres escolars, dels dos hospitals que conformen el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i el Benito Menni, dels grups d’alfabetització o de projectes més nous incentivats per Coboi. Tota aquesta experiència junt amb la creació de nous projectes, donaran un nou impuls al nou CCCA, l’acrònim pel qual ara identificarem a Can Castells Centre d’Art.

Més info...
newsnot4.jpg
Una tardor plena de teatre: novembre x 5!
Ja us comentàvem que aquesta Temporada anava atapeïda d’espectacles, amb un novembre overbooking de programació teatral i musical farcida de dramatúrgies, cuiners, titelles, cants celestials, molt de rock i màgia tecnològica. Com sempre, aquí us fem un petit resum d’allò que o sí, o sí, o sí hi haurà i no us podeu perdre: 

LA PASTISSERA I ELS FOLLETS (teatre de titelles)
Diumenge 11 novembre, 12 hores, Teatre Can Massallera
Els Estaquirot Teatre expliquen el conte de la Neus, una pastissera que veu que a l’obrador hi passen coses estranyes i es neguiteja perquè pensa que potser hi ha ratolins… Però és que hi ha uns follets que des de fa molts anys viuen en aquella pastisseria!
Més info...
newsnot5.jpg
Primer aniversari de l'Espai Weller amb Cola Jet Set! 
L'Espai Weller de Cal Ninyo celebra el seu primer aniversari. sí, sí, aquell lloc on es fa microteatre, concerts, recitals, competicions literàries i altres, un racó fet amb humor i ganes que està de festa... I la festa serà grossa perquè hi actuaran els COLA JET SET coincidint amb la publicació del seu nou videoclip "Lo mejor está por llegar". Els antics membres de 'Los Fresones Rebeldes' no han deixat mai de fer música i de la mà de Felipe presenten aquest nou treball, fet amb paciència, ganes i art... serà una agradable sorpresa! També hi haurà les actuacions de mOrsa Punxadiscos i alguna sorpresa més.

Més info...
newsnot2.jpg
Les biblioteques i la Marató de TV3, o ‘Tots tenim un costat bo, o molt bo!
Aquest any la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer col·laborarà en la 25à edició de la Marató de TV3, dedicada en aquesta ocasió a l’ictus i lesions medul·lars cerebrals traumàtiques. A Catalunya, l’ictus és la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes. En cas de sobreviure-hi un 45% de les persones afectades poden veure alterada la seva capacitat motora, cognitiva, sensitiva, de la parla i/o comprensió, amb una greu alteració en la seva qualitat de vida. És la primera causa d’incapacitat i, segons els experts, serà l’epidèmia del futur.

Més info...
 
Logo CulturaDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gifyoutube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...