12 de novembre 2016

Circ, dansa i Cicle EnciSAT!

Hola família!

Heu vist mai un instrument fet amb ampolles de vidre? I una bateria de malabars? Ho podreu veure a Dékoncert! Aquest cap de setmana és la última oportunitat! Ah, i atents a les pròximes propostes :)
DÉKONCERT
Cia. Solfasirc
Del 29 d'octubre al 13 de novembre
A partir de 4 anys

Últims dies! Prepareu-vos per un concert de circDesprés de triomfar amb Entre Pinces, la companyia catalano-francesa Solfasirc ens presenta la seva nova producció que combina música, circ i clown.

El divertit assistent d'un gran músic envairà l’escenari per a fascinar-nos amb els seus malabars. I descobrirem instruments inèdits!

PREU: 9'5€

+ info}
ENTRADES
DINS LA MEVA CASA INFINITA
Cia. Larumbe Danza
20 novembre

A partir de 3 anys

Un espectacle de dansa familiar sobre el poder il·limitat de la creativitat!

Una nena solitària - una Pipi Längstrump actual- ens convida a descobrir una casa peculiar, una estructura trapezoïdal on res no existeix però tot és possible i tot pot succeir. 


Endinsem-nos al món fantàstic que aquesta nena construeix des del "no res".

PREU: 9'5€

{+ info | vídeo}
ENTRADES
CICLE ENCISAT
Concert final de gira de CESK FREIXAS!
11 de novembre a les 21h

Després de tretze anys damunt l'escenari i més de 1500 concerts, Cesk Freixas celebra amb un concert especial el final de gira del seu cinquè treball discogràfic Protesta; el seu disc més rítmic i contundent. Ho farà amb banda i amb moltíssimes col·laboracions.

Queden molt poques entrades. I tu, ja tens la teva?

Preu anticipat: 13€
Preu a taquilla: 17€

+ info}
ENTRADES
DANSA, TEATRE I FLAMENC
ALL ABOUT
Increpación Danza
18 i 19 de novembre // 20.30h 


Dues coreografies aparentment independents XXi  i About H se sobreposen en un mateix espai. Aquesta combinació suggereix una nova dramatúrgia que reflexiona sobre el pas del temps i els canvis de cicle. Amb referències al film All about Eve. 

Més informació

ENTRADES
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...