09 de novembre 2016

Comencem el nou Cicle Les Golfes i torna El Més Petit de Tots

Teatre de l'Aurora
Butlletí 316dimarts, 08.11.16 facebook  twitter  youtube
-
L'ORIGINAL COMÈDIA 'ANEBODA' INICIA EL NOU CICLE LES GOLFES
-
'Aneboda (The Show)' inaugura el nou Cicle Les
Golfes del Teatre de l'Aurora
-
11 NOVEMBRE
Divendres a les 21 h
 
CICLE * LES GOLFES
COMÈDIA
 
Més informació i venda d'entrades
Aneboda és el model d'armari Ikea més senzill de la botiga. A Aneboda, tres actors munten aquest armari sobre l'escenari, en directe i a temps real. Mentre avança aquesta acció positiva, entre bromes i una història de desamor, els tres protagonistes ens explicaran la seva necessitat de transcendir. De ser aquell paio que fa coses grans. Coses memorables. Aneboda és una comèdia original, fresca i divertida, escrita i dirigida per Joan Yago, sobre els somnis i les esperances de tres amics. L'espectacle inicia el nou Cicle Les Golfes amb espectacles de molt petit format, de tots els gèneres i disciplines artístiques, petites perles que val molt la pena no perdre's. El fem a la Sala Les Golfes i, de moment, només un únic dia, una sola però magnífica oportunitat.
-
AQUEST CAP DE SETMANA EL FESTIVAL MÉS GRAN PER ALS MÉS PETITS DE TOTS
-
Torna el festival El Més Petit de Tots
al Teatre de l'Aurora
-
12/13 NOVEMBRE
'Loo': Dissabte a les 12 h i 18 h
'Planeta KA': Diumenge a les 11 h, 12 h, 13 h, 16:30 h, 17:30 h i 18:30 h
 
INFANTIL
 
Més informació i venda d'entrades de 'Loo'
Més informació i venda d'entrades de 'Planeta KA'
Aquest cap de setmana el Teatre de l'Aurora es converteix, per setè any consecutiu, en un dels escenaris d'El Més Petit de Tots, el festival d'arts escèniques per als més petits (0-5 anys) més gran d'Europa, que enguany arriba a la seva dotzena edició en 14 teatres d'11 municipis dels Països Catalans. A Igualada podrem veure dues propostes d'èxit: l'espectacle Loo de la companyia Ponten Pie; i Planeta KA, a càrrec d'Imaginart. La celebració del festival a Igualada compta, per tercer any consecutiu, amb el suport de la clínica dental juvenil i familiar Boca a boca.
Loo és un espectacle de gran bellesa visual amb el vent com a protagonista que captiva a petits i grans des del primer segon, amb una original escenografia amb forma de vaixell on els espectadors pugen a coberta. I Planeta KA és una experiència interactiva única per al més petits que els convida a la descoberta d'un planeta: un territori muntanyós de colors i textures suaus, amb cràters, coves i racons plens de sorpreses.
-
EL CENTRE DENTAL JUVENIL I FAMILIAR BOCA A BOCA AMB EL MÉS PETIT DE TOTS
-
El centre dental
juvenil i familiar Boca a boca amb El Més Petit de Tots
-
La celebració del festival El Més Petit de Tots al Teatre de l'Aurora compta, per tercer any consecutiu, amb el suport del centre dental juvenil i familiar Boca a boca, d'Igualada. Durant els dos dies de festival, el públic podrà omplir una butlleta per participar en el sorteig de dos tractaments odontològics per a dos nens o nenes, fins que compleixin cinc anys. La Dra. Anabel Villa, responsable sanitària de la clínica dental juvenil i familiar, explica que "des de Boca a boca apostem per una odontologia des de la infància, per poder gaudir d'una bona salut bucodental tota la vida. Això també és cultura. I és feina de tots, com clíniques i teatres, crear tàndems per poder enriquir els nostres infants en la millor salut, tant oral com intel·lectual". El centre dental juvenil i familiar Boca a boca està situat al Passeig Verdaguer, 55, d'Igualada. Més informació a www.bocaaboca.cat.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
CANAL TARONJA NOU MITJÀ OFICIAL DEL TEATRE
-
Lluís Segura,
president d'Unicoop Cutlrual, i Jordi Cuadras, director de Canal Taronja Anoia
-
La cadena de televisió local Canal Taronja Anoia i Unicoop Cultural han signat un acord que dóna inici a la col·laboració entre aquestes dues entitats. D'aquesta manera, i entre altres aspectes, mitjançant aquest conveni Canal Taronja Anoia es converteix en mitjà oficial del Teatre de l'AuroraCanal Taronja Anoia va obrir a l'any 2008 i ofereix continguts propis sobre Igualada i l'Anoia amb una mitjana de 60.000 espectadors mensuals i una programació que cobreix les 24 hores del dia els 365 dies de l'any amb continguts exclusivament igualadins i anoiencs. Sota l'eslògan "La tele que ens uneix", la programació de la televisió de la comarca aposta per la informació, el debat i l'entreteniment com a puntals bàsics de la graella.
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...