01 de novembre 2016

Comencem novembre amb Diana Navarro, Lolita, Joan Pera, María Galiana…no t'ho perdis!


Arriben les pluges i els primers freds, però a l'Atrium començarem el novembre amb l'escalf de grans músics i actors, de clàssics del teatre i la cançó, i no hi faltaran tampoc la màgia del circ i els familiars que més il·lusionen. Recorda que tens a la teva disposició diversos models d'abonament perquè no et perdi res del que t'interessa!
 

TEATRE

L'AVAR

Joan Pera en companyia de grans actrius i actors, presenten la història del vell vidu i terriblement avar Harpagon. Un dels textos més clàssics i representats de Molière, que ha estat un gran éxit a Barcelona.

dg. 6 de novembre / 19 h / Auditori / 25 €.
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 22 €. COMPRAR ENTRADA

MÚSICA

DIANA NAVARRO

Diana Navarro presenta el seu últim disc Resiliencia, un treball que ens la mostra en tota la seva complexitat: elegant i marxosa, melòdica i flamenca... Una Diana Navarro que s'ha fet gran, una Diana Total!

ds. 5 de novembre / 21 h / Auditori / Des de 29 €.
COMPRAR ENTRADA

AMADEU CASAS

Amb una banda de luxe, amb secció de vents inclosa, Amadeu Casas presenta The King is Gone, un homenatge molt personal a BB King, el gran guitarrista i cantant de blues que ens va deixar l'any passat.

dv. 4 de novembre / 21 h / Sala Petita / 15 €.
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 13 €. COMPRAR ENTRADA

CIRC

VAIVÉN CIRCO

Des-Hàbitat és un espectacle gestual que narra amb coreografies circenses la trobada de quatre supervivents. Fusió de llenguatges des de la acrobàcia, la dansa, picades d’ullet al flamenc…, a les arrels. En definitiva, una història explicada des del moviment.

dv. 28 d'octubre / 21 h / Sala Petita / 15 €.
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 13 €. COMPRAR ENTRADA

FAMILIAR

DA TE DANZA

El prestigiós festival internacional El més petit de tots ens porta l'obra ¿Como te llamas?A través del moviment entrarem en un món que despertarà la imaginació de nens i adults. Les paraules seran el fil conductor d’aquesta història que s’explica a través de la dansa.

ds. 5 de novembre / 18 h / Sala Petita / 8 € 
COMPRAR ENTRADA

LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA

Festuc Teatre posa en escena aquest conegut conte amb els trets particulars de la companyia: teatre, titelles i música. Un conte d’ara i de sempre, per gaudir-lo amb tota la família.

ds. 29 d'octubre / 18 h / Sala Petita /  7 €.
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 6 €. COMPRAR ENTRADA

NOTÍCIA

Arriba la XXVII edició del Certamen de Cantautors de Viladecans. Els dies 18 i 19 de novembre se celebren les semifinals i el dia 26 de novembre la final al centre de recursos per a joves de Can Xic. El Certamen compta amb una tradició consolidada de promoció de noves veus i atorga premis en metal·lic i la possibilitat d'actuacions per al 1r i 2n classificats. Més info
Conforme a la vigent Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que la teva adreça de correu electrònic està inclosa en la nostra base de dades amb la finalitat d'enviar-te informació que considerem del teu interès. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se per escrit a ATRIUM VILADECANS · Av. Josep Tarradellas, 17  (Viladecans)· Inscrita en el registre mercantil, en el tom 35445, foli 151, full B268056, inscripció 1 CIF:B 63142848  Tel. +34 93 659 41 60 o a l’adreça de correu electrònic newsletter@atriumviladecans.com

Màrqueting cultural desenvolupat per
 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...