13 de novembre 2016

Dot

Dot
Sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en que tot és possible.
bannercompraentrades
Dot
La Laia s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que aparegui en la seva gran paret blanca. Quan Dot arriba, no s’imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, En Dot i la Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Només han d’unir els punts perquè comenci la màgia. Dot és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, transformaran una gegant paret blanca en un espai ple de color.
A Maduixa Teatre treballen amb la idea de crear espectacles estimulants, màgics i divertits. Creuen que les arts escèniques dirigides als més menuts han de provocar-los un gran desig de jugar i experimentar; per això, ells mateixos experimenten i juguen amb la dansa, música, arts plàstiques i noves tecnologies.
CRÍTIQUES I RESSENYES
“Si bé és un espectacle concebut principalment per nens i nenes de 4 a 6 anys, la seva qualitat i la seva sorprenent realització visual i la qualitat dels interprets el fa atractiu per qualsevol edat.” Ferran Baile a Recomana.cat.
" Maduixa Teatre ha rebut per Dot el premi MAX 2015 al millor espectacle infantil i el premi FETÉN (Fira Europea de Teatre per a nens i nenes) 2014 al millor espectacle infantil." Barcelona Cultura
MEDIA I WEB
FITXA ARTÍSTICA
Intèrprets: Ezequiel Gil, Laia Sorribes
Dramatúrgia i direcció: Juan Pablo Mendiola
Direcció coreogràfica: Mamen García
Ajudant de direcció: Joan Santacreu
Música: Damián Sánchez
Audiovisuals: Bea Herráiz

Diumenge
13
NOVEMBRE
2016
18h
Lloc: La Sala d'Argentona
Adreça: Plaça Nova
Hora: 18 h
Durada: 45 minuts
Ho organitza: Ajuntament d'Argentona
Preu: 10€ (taquilla) 7,5€ (anticipada) 6€ (abonament, mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte: Teatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...