12 de novembre 2016

El musical mataroní 'Shaking Shakespeare', nominat als premis Butaca



L'obra integra diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespare

El musical amb segell mataroní 'Shaking Shakespeare' opta al premi Butaca a millor musical del 2016. Les nominacions es van donar a conèixer dijous passat per a aquests premis que escull directament el públic votant online. L'espectacle combina música i teatre i compta amb la direcció de Moisès Maicas i la participació del tenor Josep Fadó i el conjunt The Hanfris Quartet, entre d’altres mataronins.

El director Moisès Maicas, el tenor Josep Fadó i el grup vocal The Hanfris Quartet són alguns dels mataronins implicats
Una gran companyia en escena: un cantant d’òpera, un quartet de barbershop, un trio de veus femení, un mestre de cerimònies i el pianista. Una proposta irreverent, irònica, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Així es presenta 'Shaking Shakespeare', que integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway. L'obra es va poder veure al cicle Fet a Mataró, al Círcol Maldà de Barcelona i aquest divendres dia 4 precisament fa parada a La Sala d'Argentona.

Publicat per
4 de noviembre de 2016

Vern Bueno Casas

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...