04 de novembre 2016

Els Pastorets de Berga engeguen motors, però el Concurs de Garrofes desapareix



L'Agrupació Teatra La Farsa decideix no convocar el tradicional concurs a causa de la poca participació

Els Pastorets de l'Agrupació Teatral La Farsa ja han engegat motors, però amb una mancança considerablement important enguany. El tradicional concurs de garrofes no es convocarà a causa de la poca participació en les darreres edicions. Així ho ha indicat l'agrupació, després d'un intens debat en el seu sí, tot i que deixant oberta la porta a propostes o aportacions, a través del correu electrònic lafarsaberga@gmail.com.

Durant els darrers anys, la pervivència del Concurs de Garrofes ja es va posar en entredit. L'any passat se li va intentar donar un nou impuls, amb un debat obert a la ciutadania on es va acordar que aquest continués. No obstant això, la resposta ciutadana no va ser la desitjada, i la participació no va augmentar.

Enguany, doncs, els Pastorets de Serafí Pitarra no s'acompanyaran del concurs, tot i que mantindran l'essència. Les cinc representacions seran diumenge 25 i dilluns 26 de desembre, i l'1, el 6 i el 8 de gener. A més, en aquesta edició el cartell dels Pastorets ha anat a càrrec de Judit Franch i, com a novetat, es farà un control més estricte de l'entrada durant les representacions. Així mateix, es posaran a la venda abonaments per qui vingui a més d'una sessió.

Publicat per
28 d’octubre de 2016
Pastorets de Berga. Foto: La Farsa
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...