24 de novembre 2016

Estrenem "Els darrers dies de la Catalunya Republicana"

Els darrers dies de la Catalunya Republicana  |  cia Terra Teatre
del 24 de novembre a l'11 de desembre

Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de l’any 1936.
Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
L’espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel·lista que s’expressa amb el seu instrument.
____________________________

Fer click aquí per reservar!
O envieu un e-mail a info@lavilella.com
Aprofiteu el BLACK FRIDAY a
Teatre Barcelona!

Si compreu les entrades a través de Teatre Barcelona entre el 25 de novembre a les 00.00 i el 27 de novembre a les 23:59h, podreu venir a veure Els darrers dies de la Catalunya Republicana amb una promoció especial!

Només pagareu 10€ per cada entrada i us farem socis de la Vilella gratuïtament. Així, podreu gaudir de la resta d'espectacles de la temporada per només 9€!
 
Trobareu més informació aquí!

Ens acomiadem d'Escales, que es va estrenar a la Vilella i que ha exhaurit entrades durant les tres setmanes que ha estat programat.

Podeu seguir a la companyia Orbayu aquí!
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec, estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.
 
Divendres 02 de desembre:
dia 004 de Els darrers dies de la Catalunya Republicana
Circo Submarino  |  cia. Onírica Mecánica
del 15 al 18 de desembre

Aquest espectacle només estarà programat durant una setmana, així que no us el podeu perdre! I el dia 18 fem funció especial a les 18h. Aprofiteu que és per a tots els públics i veniu amb els vostres fills i néts!

Circ inestable d’objectes per a un home sense escrúpols i un pilot de ninots somniadors. Circo Submarino és un espectacle d’autòmates, ninots i mecanismes de fil.

Espectacle guanyador del Premi del Jurat Internacional de la Fira de Titelles de Lleida, i va obtenir una Menció especial del jurat de les autonomies.
__________________________
 
Per veure més informació i reserves, feu click aquí.
O envieu un e-mail a info@lavilella.com
Residències artístiques 2016-2017: oberta la convocatòria!

La Vilella té com un dels seus pilars fonamentals la creació. És per aquest motiu que obre les seves portes a companyies que vulguin fer-hi les seves residències creatives.
_____________________
 
Per més informació, feu click aquí
o escriviu a info@lavilella.com
Copyright © 2016 iam Studio, All rights reserved.
Reps la informació de l'estudi per a l'actor perquè et vas subscriure a la nostra newsletter o bé vas sol·licitar rebre-la inscrivint-te al visitar-nos.

Our mailing address is:
iam Studio
Passeig Exposició, 95
BarcelonaBarcelona 08004
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...