13 de novembre 2016

In somni



In Somni neix de l'èxit del laboratori de creació entre la Cobla Sant Jordi i la companyia Kulbik Dance durant la Fira Mediterrània. Ambdues companyies fan un pas més en la seva fusió inèdita entre cobla, hip hop i música electrònica. El que va començar com una primera presa de contacte s’ha convertit en un flamant espectacle, coproduït amb el Mercat de les Flors i l'Institut de Cultura de Barcelona.
L'espectacle, que està protagonitzat per un DJ que no pot dormir, parteix de l'imaginari oníric per recrear tot un univers visual i sonor al voltant de la música electrònica, el so de la cobla i l'ampli ventall de possibilitats escèniques que ofereix la dansa urbana i contemporània.

Una posada en escena dinàmica i versàtil en què l’ampli ventall de possibilitats de la dansa urbana i contemporània deixaran l’espectador bocabadat.

Dj Code, la Cobla Sant Jordi i Kulbik Dance troben un espai comú per a les seves diverses disciplines artístiques capturant l’atenció de l’espectador, que es trobarà immers al món dels somnis, on fins allò més inversemblant encaixa perfectament.

Un experiment impactant i atractiu en què col·laboren dos móns artístics llunyans per crear una proposta fantàstica.

Direcció i coreografia: Kanga Valls
Assessorament musical i ajudant de direcció: Pep Moliner
Música: Cobla Sant Jordi-CB B i Dj Code (Mario Nieto)
Responsable tècnic: Claudi Palomino
Producció: Núria Botellé
Fotografia: Marc Costa
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

+ info
Temporada estable
In Somni
Diumenge 13 de novembre de 2016
19 h
Teatre Monumental

21 euros platea / 17 euros amfiteatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...