04 de novembre 2016

Ja han començat el assajos d’Els Pastorets al teatre dels Seràfics



Ja han començat el assajos d’Els Pastorets al teatre dels SeràficsAquest any es farà una versió diferent als tradicionals Pastorets (foto: Seràfics)

Aquesta vegada la clàssica representació teatral de l’’Estel de Natzaret’ intercalarà altres escenes més actuals, sense oblidar el caire familiar i nadalenc de l’obra.

La representació començarà amb la visita que fan dues nenes a casa el seu avi per preparar el pessebre quan, de cop i volta, apareixeran dins del Naixement. A partir d’aquí començarà l’obra, conservant algunes escenes mítiques i personatges com en Jonàs i en Mataties.

Aquesta nova versió d’Els Pastorets implicarà també crear nous decorats. A més, també hi ha projeccions digitals i pantalles. Roger Pou ha assenyalat que van decidir fer aquests canvis coincidint amb què, a més, aquest any Josep Maria López ha optat per no dirigir l’obra.

Els actors principals ja estan tancats, però tots aquells arenyencs que vulguin fer d’extres poden posar-se en contacte amb els Seràfics. Les representacions seran el 26 de desembre i l’1, 7 i 8 de gener.  

Publicat per
27 d’octubre de 2016
Per: Mar Sánchez / Gemma Roig
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...