06 de novembre 2016

Màgia i diversió per als més petits amb la companyia Mag Edgard al Casal l’Aliança



El Mag Edgard homenatja el període dels anys 60, 70 i 80 amb màgia i il·lusionisme

L’espectacle “Old Time Bakery” estrenat al Teatre Museu El Rei de la Màgia de Barcelona el mes d’octubre, començarà la seva gira de presentació a Mataró, concretament el proper diumenge 6 al Casal l’Aliança en el marc de la programació de ‘Mataró, circ al casal!’.

Diumenge 6, a les 12h al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25). Preu: 7 €
Un espectacle de la companyia Mag Edgard per gaudir de la màgia i ser feliç per una estona seguint el lema “Be happy and Smile”, el lema més popular en les decàdes 60, 70 i 80’s, i que provocarà somriures a mares i pares pels records que les músiques de l’espectacle evoquen.

Mag Edgard és una companyia de teatre especialitzada en màgia per a tot tipus de públic i que realitza espectacles que abasten un gran ventall de possibilitats, des de produccions de gran format fins a la màgia més intimista o Close-Up. En vuit anys d’existència la companyia gaudeix ja d’una gran reputació i ha sacsejat el món del teatre amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...