30 de novembre 2016

Per primer cop es faran Els Pastorets a l'Escala

Per primer cop es faran Els Pastorets a l'Escala

El músic i nét de Josep Maria Folch i Torres, l'escalenc Ramon Manent, és l'impulsor de la representació dels Pastorets a l'Escala. Encara no s'ha portat mai aquesta obra al municipi i Manent ho ha volgut fer coincidint amb el centenari de la representació dels primers Pastorets.
El Via crucis o la Festa de la Sal són dos esdeveniments tradicionals de l'Escala que tots els veïns i visitants tenen marcats al calendari any rere any. Per primer cop, aquestes festes de Nadal l'Escala també tindrà l'obra dels Pastorets, basada en el text de Josep Maria Folch i Torres. Aprofitant que aquest 2016 se celebra el centenari de la primera representació, el nét de Folch i Torres, el músic escalenc Ramon Manent, ha volgut portar l'obra a l'Escala, amb el suport del Cor Indika. Fins ara, Els Pastorets només s'havien ofert al municipi en versió de radioteatre, per Ràdio l'Escala, i amb lectura dramatitzada. Manent explica que la intenció és que el muntatge tingui continuïtat.

Per a l'ocasió, Manent ha adaptat el text original dels Pastorets del seu avi i l'ha escurçat.

A l'obra hi participa gent de totes les edats i formen un elenc molt heterogeni.

Es Pastorets es faran dos dies. El dia de Sant Esteve i el diumenge 8 de gener, passat Reis. Les dues representacions seran a les set de la tarda a la sala polivalent.
publicat per : http://www.canal10.cat/video/14088-per-primer-cop-es-faran-els-pastorets-a-l-escala

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...