25 de novembre 2016

Primer Concurs Microteatre Mataró

Microteatre Mataró
Un nou concepte de format teatral diferent i original arriba a Mataró: el microteatre. Obres de quinze minuts, representades per entre 2 i 4 actors en espais petits i integrats en l’ecosistema comercial i d’oci de la ciutat.

En total s’hi han presentat 20 propostes teatrals, n'hi ha d'originals i inèdites però també dramatúrgies ja estrenades de les quals 17 participaran en el concurs per endur-se els premis atorgats per la votació popular. El primer premi és de 300 €, el segon és de 200 € i el tercer premi és de 100 euros. En cas d’empat se sumarà l’import dels premis i es repartirà a parts iguals entre els guanyadors.

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles. Els assistents rebran una butlleta que se’ls segellarà conforme han pogut gaudir de l’obra. Amb aquesta butlleta podran fer les seves votacions pels tres espectacles que més els hagin agradat. Cal tenir en compte que per poder votar, s’ha d’acreditar haver vist un mínim de quatre obres. Les butlletes s’hauran de dipositar en unes caixes tancades que hi haurà habilitades als establiments col·laboradors.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
divendres 25 i dissabte 26 a les 20, 21, 22 i 23 h

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...