14 de novembre 2016

Torna l'espectacle teatral i musical «Torneriajant» sobre el Museu de la Torneria de Torelló



L'obra es pot veure els caps de setmana d'aquest novembre

El Museu de la Torneria de Torelló tornarà a acollir l’espectacle Torneriajant. Un passeig teatral i musical pel Museu de la Torneria’. L'obra es pot veure amb aforament limitat a partir d'aquest divendres i els següents divendres i dissabtes de novembre: 11, 12, 18, 19, 25 i 26, a les 8 del vespre; i els diumenges 13, 20 i 27 de novembre, a les 6 de la tarda.

‘Torneriajant’ és interpretat per Laura Grau i Jaume Sangrà -autors de les coreografies-, al costat del músic Amadeu Rosell; mentre que el concepte dramatúrgic és de Teatre eSseLa i Pep Tines signa la posada en escena. Els responsables de l'obra expliquen que més que una visita teatralitzada, és un passeig escènic pel Museu, construït a partir de sensacions, d’allò que els suggereix l’espai.

La música, el ball i la paraula il·lustren els moments del passeig. Així, al costat dels intèrprets, apareixen diversos textos literaris i episodis musicals amb un acordió diatònic per donar una sonoritat tradicional. Al llarg de l’hora que dura l’espectacle el públic s’ha d’anar movent pels espais del Museu.

D’altra banda, la iniciativa és una nova manera de donar a conèixer el Museu de la Torneria i potenciar el seu paper com a motor cultural de Torelló.

Publicat per
Redacció Osona.com | 10/11/2016


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...