28 de desembre 2016

Mur




Nou clowns en escena, cubs, llum, treball col·lectiu i una frase: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Són els elements que encapsulen l’essència de “Mur”, un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen als artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri.

“Mur” és un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Nacho Flores
Artistes: Circ Vermut (Jordi Mas, David Caldenich) Circ Bombeta (Oriol Muragas, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez, Nacho Flores.
Música: Ramón Giménez
Producció executiva: Camaleònica Produccions (Quim Aragó)
Il·luminació: Xavi Valls
Collages: Tete Ji (Andreu Pérez)
Fotografia: Erin Bassa
Comunicació i vídeo: Atzur Produccions

+ info
Amb la col·laboració de: Camaleònica Produccions, Associació de Circ Cronopis i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Teatre Monumental
Dimecres 28 a les 18 h i dijous 29 de desembre a les 18 h
10 euros

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...