30 de juny 2017

Ve l'estiu... I ara què?

Arriba l'estiu... I ara què?
Algunes propostes per fer passar la calor durant les vacances!

ASSAJAR ÉS DE COVARDS: LA GALA

CIA CASA REAL | 2 de juliol, 19h
TANCAMENT CREATIU DE 48H
Assajar és de covards, el cicle de jam sessions teatrals amb textos inèdits i música en directe, celebra el final de la seva 4a temporada al Tantarantana amb un tancament creatiu de 48 hores. 4 dramaturgs, 4 directors, 8 actors, 4 músics, 1 escenògraf, 1 figurinista, 2 fotògrafs, 2 realitzadors, 2 tècnics i 1 artista plàstic, juntament amb els organitzadors del cicle, acamparan a les instal·lacions del teatre amb l'objectiu de produir 4 peces de teatre des de zero.
Els més de 30 valents que han acceptat el repte no podran abandonar les instal·lacions del teatre fins el moment de mostrar els muntatges resultants, la tarda del diumenge 2 a les 19h, quan es representaran les quatre peces de teatre que hauran nascut fa poc més de 24 hores. Reservar entrades

HOMENAJE A FEDERICO GARCÍA LORCA | La Coquera Teatro
Fins el divendres 30 de juny

Una proposta íntima i sensorial sobre l'univers lorquià. Un viatge iniciàtic a la rica dramatúrgia i imaginari del poeta a través d'alguns dels seus personatges menys coneguts.
Es tracta d'una proposta plantejada a força de contrastos, el clarobscur com a lloc on rau la màgia, on un pot ser qualsevol cosa o totes alhora; i la llum encegadora, com a veritat indiscutible que crema i tot ho iguala, que no permet matisos, només anul·lar-se i guardar silenci. Un passeig per temes com la impossibilitat de ser, la delació, l'opressió de la ficció col·lectiva o de la mutabilitat de les convencions per veure el món amb uns altres ulls.
Tota una oportunitat de sentir-se part d'aquest meravellós univers lorquià vivint algunes de les seves creacions a flor de pell.

CLAQUÉ O NO | DARA
Del 17 d'agost al 17 de setembreEspectacle d'EL CICLÓ

Una dona amb una carrera brillant, una professió que li cau com anell al dit i que ocupa un lloc de feina molt important per a tothom, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en tant sols quinze segons, es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué.
Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que, per tant, es sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans. Ella no pot ballar claqué.
Claqué o no és una comèdia sobre les professions, vocacions, intuïcions i canvis de rumb laborals que moltes vegades, no entén ningú.

Reservar entrades anticipades a 11€ per a les 3 primeres setmanes
Copyright © 2017 Teatre Tantarantana,tots els drets reservats.
Reps aquest correu electrònic perquè estàs a la base de dades del Teatre Tantarantana.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...