01 de juliol 2017

Assaig obert : Fang, a les 8 de la tarda a Can Gassol

Assaig obert :  Fang

500kilos de fang, el cos i el circ. Una combinació organitzada per Quim Girón. Assaig obert del nou treball de l'artista.

Quim Girón (Barcelona)
És buscador de l'equilibri, el so, el clown i el moviment animal. La seva formació va començar a Barcelona a l'Escola de Circ Rogelio Rivel, on es va especialitzar en verticals, tot seguit va participar a l'espectacle Rodó, 10è Circ d’Hivern on rep el Premi Nacional de Circ a Catalunya. El 2006 va entrar a l'escola de circ LE LIDO (Toulouse) on va fer emergir el joc d'actor i la seva personalitat en la escena. Va descobrir el carrer a Suïssa actuant per les places de Ginebra on va decidir viatjar cap al nord per acabar els seus estudis a DOCH (Universitat de dansa i Circ d'Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on va rebre la beca Sophie Hulten's per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ.
Quim Girón es el fundador i director artístic de la companyia de circ Animal Religion. Des del 2012 la companyia ha actuat arreu d’Europa i Àsia amb diferents projectes i en diferents espais, des de granges i sales de concert clàssic fins a baixos de fàbriques.

+ info
Fang Marta Garcia ©
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 1 de juliol de 2017
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...