23 d’agost 2017

Les obres de 'Microteatre' tindran escenaris de Puig i Cadafalch



En marxa la segona edició del concurs de Microteatre Mataró. La Direcció de cultura  de l’Ajuntament ha fet publiques les bases per participar al segon concurs, que vol representar espectacles de microteatre en diferents espais de la ciutat. Va adreçat a persones majors de 16 anys de forma individual o col·lectiva, ja sigui amb una obra de creació pròpia o d’altres autors, tot i que, com apunta la Direcció de Cultura, caldrà acreditar-ne l’autoria i els drets de representació. Les bases també defineixen que les obres hauran de tenir una durada màxima de 15 minuts i haurà de ser representada per entre 2 i 4 actors. El regidor de cultura, Quim Fernàndez afirma que l’objectiu és potenciar la producció teatral i animar el públic a gaudir de les propostes.

La proposta de la direcció de Cultura busca dinamitzar el teatre a espais emblemàtics de la ciutat. És per això que, com apunten des de cultura, les diverses obres no han de requerir necessitats tècniques, tot i que s’admetran petites peces d’atrezzo. Un jurat format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques seleccionarà les obres a representar, els horaris i els espais. I també el públic serà protagonista, perquè amb els seus vots, decidirà quines obres s’emporten els tres premis de 300 euros per a l’obra que quedi primer classificada, 200 per a la segona i 100 per a la tercera. El públic podrà accedir a la representació de l’obra de manera gratuïta i podrà votar al final de l’espectacle, tot i que per a que el vot sigui vàlid, haurà d’haver vist un mínim de 4 obres.

Les obres es poden lliurar a la Direcció de Cultura fins el 28 de setembre i, tal com explica el regidor, Quim Fernàndez, esperen que aquesta segona edició de Microteatre  sigui un èxit de participació i talent, com l’any passat. Recordem que al primer certamen s’hi van presentar prop de 20 propostes i disset d’elles van representar-se per poder participar al concurs.

Publicat per
Marc Rodriguez Sedano

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...