24 d’agost 2017

Una comèdia sobre el desig de ballar



La companyia Dara presenta l’obra ‘Claqué o no’ al Teatre Tantarantana, una comèdia sobre somnis impossibles i la necessitat de fer canvis dràstics a la vida

Claqué o no té títol d’obra de dansa, però en realitat aquesta no és una peça per lluir-se en el ball, sinó per comunicar sentiments humans profunds a partir de la interpretació. El Teatre Tantarantana té en marxa el cicle El Cicló, que vol donar veu a companyies teatrals independents de Catalunya, i durant un mes sencer, començant aquest 16 d’agost, toca el torn a Dara, un jove col·lectiu d’actors que ha desenvolupat aquesta obra que tracta sobre els somnis i les frustracions, i com hem de gestionar tant l’èxit com el fracàs en el nostre dia a dia. Tot comença quan la protagonista, una dona amb una feina ben consolidada i socialment acceptada, decideix que ja en té prou i que vol dedicar-se a ballar claqué. És el que més li agrada, vol dedicar la seva vida a això. Però té un problema: no sap ballar claqué.

A partir d’aquí, l’obra es fa més entremaliada i còmica, comencen a donar-se situacions hilarants que no només fan una crítica al control des de dalt –hi ha un funcionari del govern que es dedica a situar tothom en un lloc de treball determinat, en aquesta societat hom té la feina per a la qual està més qualificat, i ningú no pot sortir de la norma–, sinó que enriqueixen el sentit d’una comèdia sobre els capricis, i com de vegades seguir el que et dicti el cor és important.

L’obra estarà en cartell fins al 17 de setembre. Trobaràs més informació al web del Teatre Tantarantana, on també podràs reservar les teves entrades.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...