18 d’octubre 2017

Arriba la 22a Mostra de Teatre de Barcelona



S'hi podran veure nou muntatges al llarg del mes d'octubre.

El Teatre del Raval és l'espai on es viurà, del 9 al 25 d'octubre, la 22a Mostra de Teatre de Barcelona. El projecte va néixer l'any 1995 de la mà de l'actriu Empar López, i ara com aleshores té diversos objectius: l'acostament de la col·lectivitat al teatre, la promoció d'espectacles de petit format així com d'autors, actors i directors novells, la creació de nous textos teatrals o la implicació de les institucions en la promoció de joves valors.

L'edició d'aquest 2017 comptarà amb nou espectacles. S'encarregarà d'aixecar el teló la companyia La Flor Innata, amb el muntatge Assassines, i el tancarà Les Kuatre amb Attempts on her life. Entremig, pujaran a l'escenari del Teatre del Raval Rumb Teatre (10 d'octubre), Los Sueños de Fausto (11), Genios Locos (16), Cia A&E (17), Cia Fresquita Montes (18), Jove Companyia El Plató de Cinema (23) i La Bombeta Cia Teatral (24). Tots els espectacles començaran a les 20.30 h i les entrades es poden comprar anticipadament.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...